INFORMÁCIÓ

Nyomtatóbarát változatLevélben küldésPDF változat

 

Aktuális információk a szennyvízcsatorna hálózat építésével kapcsolatban!

A kivitelezés ideje alatt kérdéseikkel, észrevételeikkel forduljanak bizalommal a kivitelező STRABAG Kft. munkatársaihoz. Megtalálhatók munkaidőben a Fő út 53. szám alatti ingatlanon (volt Presszó épülete).

 

TISZTELT KARAIAK!
Örömmel értesítjük a lakosságot, hogy a régóta várt szennyvíz beruházás elkezdődik.
Úgy gondolom, hogy a jó hírek közül a legfontosabb az, hogy magánszemélyeknek a kommunális szennyvíz bekötés a telekhatárig ingyenes. További lényeges információ, hogy a közutak sem hosszában, sem keresztben nem lesznek felbontva, a vezetékek az úttest mellett lesznek elhelyezve.
Az, hogy az egyes utcákban melyik oldalon halad a vezeték, a földben lévő többi közműtől függ, erről útbejárással mindenkit értesítünk.
Az útfelbontás elkerülésének az „ára”, hogy néhol nem lesz elkerülhető a virágok, cserjék, fák kivágása, de erről is előre egyeztetni fogunk, viszont ehhez kérjük a lakosság segítségét, megértését.
A beruházás szakaszonkénti ütemezéssel fog megvalósulni.
A falunk életében ez az eddigi legnagyobb és legfontosabb beruházás. Óriási munka és óriási fejlődés, ennek megfelelően kisebb-nagyobb akadályokkal, közlekedési problémákkal járhat, ezért kérem a Tisztelt Lakosság megértését, türelmét az elkövetkezendő időszakban.
 

Tisztelettel:
                                          Palya István Kálmán sk.
                                                                                                       polgármester

További információért Klikk a csatolmányokra!